Paskutinio skambučio šventė

2023-06-22

Pasaulis nenusakomos spalvos,

Pasaulis jūsų margas lyg pupelė,

Jums aukso dulkės byra ant galvos,

Ir jūs visi išeinate į kelią!

 

                      Birželio 21 dieną aštuoniems dešimtokams nuskambėjo Paskutinis skambutis. Devintokai pakvietė juos pakeliauti mokyklinio gyvenimo lėktuvu, pažaisti geografinius žaidimus bei vaizdo įrašais priminė prabėgusius mokykloje metus.

Pirmoji mokytoja L Stumbrienė, klasės auklėtoja V. Matulaitienė ir artimieji linkėjo nesustoti, siekti užsibrėžtų tikslų. Mokyklos direktorė R. Saliamorienė taip pat pasveikino dešimtokus ir įteikė jiems padėkas už mokyklos vardo garsinimą mokslinėje, meninėje veikloje, aktyvią socialinę ir pilietinę veiklą ir aktyvų dalyvavimą mokyklos savivaldoje. Mokinių, mokytojų ir tėvelių pastangos davė savo vaisių – visiems dešimtokams įteikti Pagrindinio ugdymo baigimo pažymėjimai. Šiemet jie neįprasti, o elektroniniai. Mokyklos šokių kolektyvas dovanojo dešimtokams šokį. Devintokai tarė sveikinimo žodžius ir įteikė dovanėles.

 Dešimtokai taip pat tarė savo žodį: jie dėkojo auklėtojai už nuolatinį rūpestį ir pagalbą, mokytojams už supratimą, visiems mokyklos darbuotojams, džiaugėsi, kad išeina ir liūdėjo, kad teks išsiskirti. Jų dovana mums – nuostabus šokis. Šventės pabaigoje dešimtokai ant mokyklos medžio simboliškai užkabino spyną.

Lai pildosi dešimtokų svajonės, o mokyklos kiemelio rožyne jų pasodinta rožė pražysta ir skleidžia nuostabų aromatą.

                      Palankaus vėjo, laimingo skrydžio, mieli dešimtokai!