Motinos dienos renginys ,,Iš širdies į širdį“

2024-05-04

      Gegužės 3 dieną į Alksniupių kultūros namus sugužėjo būrys mamyčių, močiučių bei kitų svečių į Motinos dienai skirtą renginį ,,Iš širdies į širdį“. 
      Šventė prasidėjo daina ,,Mamos širdis“, kurios metu visi galėjo matyti nuotraukose užfiksuotas gražiausias mamyčių ir vaikų akimirkas, praleistas kartu. Šeštokų mintis apie mamas, jų meilę, dėkingumą joms lydėjo dainos ir šokiai nuo pačių mažiausiųjų – ikimokyklinukų ir priešmokyklinukų – iki pačių didžiausiųjų – dešimtokų. Visų klasių mokiniai ruošė kuo gražesnę ar linksmesnę dainą. Susirinkę salėje kartu dainavo gerai žinomas dainas ,,Mama, kaip tu laikais?“, ,,Žalioj stotelėje“, ,,Senelė mūsų jauna“, ,,Širdyje labai myliu savo mamą“. Ypač smagu buvo žiūrėti folklorinius šokius, dešimtokų šokį pagal A. Šabaniausko ,,Marytė mėlynakė“. 
        Kaip sakė šeštokai, nėra nei vieno vaiko, kuris nemylėtų savo mamos. Jos pačios gražiausios, geriausios ir mieliausios. Tad, Mamos, būkite mylimos, sveikos, džiaukitės kiekviena akimirka, praleista su vaikais. Gražios ir saulėtos Jums Motinos dienos.