Mokslo metų pabaigos šventė

2023-06-22

          Net nepajutome, kaip greitai prabėgo mokslo metai. Saulėtas birželio 21 – osios rytas sukvietė visus 5 – 9 kl. mokinius į Mokslo metų baigimo šventę „Kelionė į vasarą“.

                      Prabėgę mokslo metai buvo pilni įdomių ir prasmingų pamokų, susitikimų, parodų, konkursų, varžybų, spektaklių, projektų. Mokyklos direktorė R.Saliamorienė ir dir. pavaduotoja ugdymui L. Stumbrienė pasidžiaugė mokinių pasiekimais, paskatino ir toliau būti aktyviems ir įteikė padėkas už labai gerus ugdymosi rezultatus, mokyklos vardo garsinimą mokslinėje, meninėje veikloje, už aktyvią socialinę – pilietinę veiklą bei už aktyvų dalyvavimą mokyklos savivaldoje. Mokinių taryba išrinko Metų klasę – ja tapo 5 klasė. Apdovanota ir Metų mokinė Vaiva Stankūnaitė.

                      O kokia šventė be muzikos, dainų, eilėraščių posmų! Septintokai nudžiugino, nuotaikingai atlikdami dainą, o penktokai sužavėjo savo pasirodymu – literatūrine kompozicija ir vaizdo filmuku (pagal „Eglė – žalčių karalienė“).

                      Mokslo metai baigėsi. Pasidžiaugę, pabendravę su draugais, palinkėję vieni kitiems geros vasaros, mokiniai pradėjo vasaros atostogas. O visai vasarai nutilęs skambutis rudenį vėl džiaugsmingai pakvies į mokyklą.