Pradinukų išleistuvės

2020-05-30

„Kiek daug, kiek daug pasaulių
Mažytėje žmogaus širdy.
Kiekvienas nešėt savo saulę
Ir taip užaugot dideli.“
Saulėtą gegužės 29 dieną šiais žodžiais ketvirtokus pasitiko mokytoja J. Dzimidaitė. Šią dieną visi ketvirtokai susirinko į paskutinio skambučio šventę. Skambučių mokiniai girdės dar daug, bet šis ypatingas tuo, kad mokinius palydi iš pradinės mokyklos.
Mokinius sveikino Alksniupių pagrindinės mokyklos direktorė R. Saliamorienė ir kiekvienam įteikė pradinio ugdymo baigimo pažymėjimus. Taip pat ketvirtokai sulaukė muzikinės dovanos nuo mokyklos mergaičių ansamblio, o trečiokai vyresniems savo draugams padovanojo pačių kurtas atminimo dovanėles.
Šios dienos laukė ne tik ketvirtokai bet ir visi pradinių klasių mokiniai, kurie gausiai susirinko į mokyklos užbaigimo šventę, kurią vedė pelytė Mikė. Mokyklos direktorė R. Saliamorienė pasveikino mokinius ir įteikė padėkas, už puikius mokymosi rezultatus bei už mokyklos vardo garsinimą mokslo ir meno srityse. Taip pat padėkos buvo išdalintos ir tėveliams už aktyvų bendradarbiavimą su mokykla ir mokytojais.
Šventės pabaigoje Alksniupių kaimo bendruomenė „Draugas“ pasveikino ne tik mokyklos mokinius, bet ir miestelio vaikus su Vaikų gynimo diena. Ta proga, kiekvienas vaikas gavo po smagią dovanėlę ir saldžių ledų porciją.
Yra amžinasis žydėjimas gamtoje ir žmogaus viduje, kuris paguodžia, suteikia stiprybės, vilties ir primena – visada ieškok žiedų ir rask. Jei gali, pats tapk žiedu.
Linkime smagios ir turiningos vasaros.